Právě vysíláme

Paris Hilton prozradila jméno syna, kterého jí odnosila náhradní matka

23. února 2023 13:42
Paris Hilton prozradila jméno syna, kterého jí odnosila náhradní matka

Paris Hilton téměř dva měsíce po narození syna odhalila jeho jméno. A je opravdu krásné!

Paris Hilton se v lednu letošního roku stala maminkou. Jak prozradila na svých sociálních sítích, dítě jí porodila náhradní matka. Sama kvůli zdravotním problémům otěhotnět nemohla. „Jsme nadšení, že můžeme založit rodinu. Naše srdce explodují láskou k našemu chlapečkovi,“ zveřejnila tehdy šťastná profesionální americká celebrita.

Jméno chlapečka držela až doposud v tajnosti. Nyní ho ale ve svém podcastu This Is Paris svým příznivcům prozradila. „Můj krásný syn se jmenuje Phoenix Barron Hilton Reum. A Carter a já jsme nadšeni, že jsme ho mohli přivítat na tomto světě,“ pochlubila se Hilton, která zároveň uvedla, že pokud by se jí narodila dcera, jmenovala by se London.

„Roky jsem vymýšlela, jak se budou jmenovat moje děti,“ vysvětlila. Dodala také, že své prostřední jméno syn dostal po jejím dědečkovi Barronu Hiltonovi. „Byl vždy mým učitelem, vzhlížela jsem k němu. Byli jsme si opravdu blízcí a moc mi chybí. Chtěla jsem mu takto vzdát poctu.“

O procesu umělého oplodnění se Hilton radila s lékařem Any Huang, na kterého dostala doporučení od Kim Kardashian. Řadu vyšetření absolvovala již během koronavirové pandemie, kdy se její život uklidnil. „Jindy trávím 250 dní v roce v letadla,“ řekla. Dítě má s partnerem Carterem Reumem.

Články, které by tě mohly zajímat