Právě vysíláme

PLAYSTATION chystá ohromnou novinku a fanoušci počítačových her jásají!

20. září 2018 12:10
PLAYSTATION chystá ohromnou novinku a fanoušci počítačových her jásají!

PlayStation vydá letos jedinečný model a internet slaví! Co všechno nabídne a kolik bude stát? Vše se dozvíte přímo zde!

PlayStation představuje ohromnou novinku, která diváky přesune do jiné éry! Nový model PlayStation Classic totiž vzdává hold legendární klasické konzoli PlayStation, ale představí i řadu vylepšení, které se fanoušků retro her určitě bude líbit!

Nový PlayStation Classic

PlayStation Classic je o 45 % menší, než původní PlayStation a obsahuje zásuvky pro kabely USB, či HDMI. Pokud si nový model objednáte, dostanete k němu i dva ovladače DualShock a řadu legendárních retro her, které si na konzoli budete moci vyzkoušet. Celý seznam her ještě není zveřejněný, ale server IGN potvrdil, že uživatelé budou moci počítat s hrami Final Fantasy VII, Tekken 3, Wild Arms, Jumping Flash, či Ridge Racer Type 4. Všechny hry vyjdou v originálním formátu.

Staronová konzole vyjde 3. prosince v Severní Americe, Evropě, Japonsku, Austrálii, či na Novém Zélandu. Cena se zatím odhaduje na sto amerických dolarů, což je v přepočtu 2 183 Kč. Sony se nám zřejmě chce postarat o dárek k Vánocům!

Na upoutávku na nový PlayStation Classic mrkněte níže:

Zdroj: YouTube, IGN, Instagram

 

Cosplayerka se umí přeměnit v kohokoliv. Podívejte se na její nejlepší kousky

Články, které by tě mohly zajímat