Právě vysíláme

Podpásovka od lékaře Dary Rolins. Plastický chirurg zveřejnil snímek z její operace

9. února 2024 13:04
Podpásovka od lékaře Dary Rolins. Plastický chirurg zveřejnil snímek z její operace

Dara Rolins se vymezila proti neprofesionálnímu chování plastického chirurga. Lékař totiž zveřejnil její fotografii ze zákroku a sdělil podrobnější informace o její léčbě.

Dara podstoupila plastické zákroky u italského chirurga, který se ale bez jejího souhlasu „pochlubil“ operacemi na sociálních sítích a zveřejnil, že zpěvačka podstoupila lifting obličeje, krku a také operaci víček. Dara se proti tomuto chování lékaře vymezila na svém instagramu.

„Zřejmě je už mým osudem, že věci, které si chci nechat pro sebe a v soukromí, vyplouvají na povrch snad dřív, než se stanou. Přiznávám, je to občas velmi nepříjemné. A stejně jako před dvěma lety měl jistý doktor potřebu sdílet se světem úpravu mého nosu, tak i tentokrát se našel další, který se chtěl pochlubit zákrokem, a že má u sebe ‚Darinku‘, 715 tisíc sledujících. Co na to říct,“ napsala Dara a uvedla, že operace které podstoupila jsou čistě její osobní rozhodnutí, za které se nehodlá nikomu omlouvat. Zároveň se však chce vzpamatovat z podpásovky, které se dopustil „po slávě bažící doktor“.

„A že nejsem na fotkách či videu pana doktora moc hezká? No, nejsem! A kdo je? Ráno když vyleze z postele, nebo když má před zákrokem vydezinfikované vlasy i celý obličej… Která žena se upravuje, či maluje do nemocnice? Já ne! Takovou fotku nechcete ani do rodinného alba, ne ještě do médií, šmaaarja! No co už, je to venku a s celou parádou. Těším se na vás v lepších časech, pozdravuji a hlásím, že mám po zákroku, pacient přežil,“ dodala.

Dara Rolins je velmi krásnou ženou s báječnou postavou. Zpěvačka se ovšem nikdy v minulosti netajila tím, že podstoupila plastiku nosu a zvětšení poprsí.

Články, které by tě mohly zajímat