Právě vysíláme

Podstoupil botox? Zac Efron promluvil o své „vyžehlené“ tváři, která šokovala fanynky

8. září 2022 14:03
Podstoupil botox? Zac Efron promluvil o své „vyžehlené“ tváři, která šokovala fanynky

Zac Efron se vždy řadil mezi hollywoodské fešáky. Před rokem ovšem fanynky vyděsil na pohled na jeho tvář. Zac totiž působil dojmem, že podstoupil plastickou operaci a podlehl botoxu.

V dubnu roku 2021 poskytl Efron rozhovor, který se stal na internetu virálním a fanoušky zaujal především hercům vzhled. Zac totiž působil dojmem, že si právě odskočil od plastického chirurga a podstoupil botox.

Herec nyní v rozhovoru pro magazín Men’s Health uvedl věc na pravou míru a přiznal, proč měla jeho tvář tak podivnou podobu. Efron tvrdí, že měl v roce 2013 ošklivý úraz a upadl v jeho domě. Rozbil si přitom čelist a byl nucen podstupovat hned několik chirurgických zákroků. Úraz pak prý značně ovlivnil pohyb čelisti a herec musel navštěvovat fyzioterapeuta.

Ačkoliv se Efronův vzhled hojně řešil na internetu, samotný herec o tom neměl vůbec tušení. Dle svých slov se snaží sociálním sítím co nejvíce vyhýbat a na spekulace ohledně botoxu ho upozornila až vlastní matka. „Kdybych musel brát vážně to, co si o mě ostatní myslí, rozhodně bych tuhle práci nemohl dělat,“ říká. Sociální sítě pak chápe jako skvělý nástroj k propagaci jeho projektů, ovšem snaží se jim vyhýbat i z důvodu své vlastní psychické pohody.

Fotografie Zaca, která se stala virální

 

Články, které by tě mohly zajímat