Právě vysíláme

Podvod v Survivoru? Na ostrově se našly krabičky s jídlem, přiznali soutěžící

11. května 2023 11:01
Podvod v Survivoru? Na ostrově se našly krabičky s jídlem, přiznali soutěžící

Survivor Česko & Slovensko míří do finále a jeho účastníci pomalu začínají přiznávat praktiky v zákulisí. Andrea Bezděková například uvedla, že na ostrově se nalézaly krabičky s jídlem.

Survivor má být jedna z nejtěžších reality show světa. Soutěžící musí bojovat nejen s přežitím na ostrově, ale i s obrovským hladem. Dostali však soutěžící tuzemské verze jídlo, aniž by si ho zasloužili? Vypadlá Andrea Bezděková pro super.cz uvedla, že na ostrově se několikrát našly krabičky s jídlem. “To bylo velké téma na ostrově, krabičky se nacházely, a dokonce i s příbory. Někdo se zlobil, že se to vůbec objevilo, někdo se zlobil, že nebyl přizván na jídlo, někdo, že se to vůbec děje. Krabičky se objevovaly, při činu ale nikdo nebyl chycen,” uvedla a na řadu přišlo i téma toho, že na další soutěžící Karolíně Krézlové nejdou na první pohled vidět ztracená kila. “Kája nehubla jako zbytek kmene, možná nemá tak rychlé spalování,” připustila Andrea, která ovšem zároveň dodala, že plusem Karolíny Krézlové byla znalost španělštiny a je tak možné, že jídlo jí donesli i místní. “Ostrov je rozdělený na úseky, mezi nimi je vždy hlídka, která se skládá z místňáků. Je tam i pomocný štáb, který na ostrově udržuje pořádek, odnáší koše, odpad. Lidé tam tedy jsou,” řekla Bezděková. 

Karolína Krézlová se zatím straní veřejnosti, a ačkoliv už jsou všichni soutěžící doma v České republice, rozhovory zatím neposkytuje. Bylo by tedy nespravedlivé obvinit ji z případného podvádění. Ztracená kila se navíc opravdu na každém těle projevují zcela jinak. 

O krabičkám s jídlem na ostrově  ovšem promluvil i další soutěžící Kristián v rozhovoru pro extra.cz. Aby ovšem nedošlo k falešnému obviňování, i Kristián připustil, že jídlo mohlo patřil členům produkce a reportérům, kteří se na ostrově nachází 24 hodin denně. Když ovšem soutěží s jídlem krabičku našli, pochopitelně její obsah snědli. 

Články, které by tě mohly zajímat