Právě vysíláme

Přála si vypadat jako Kim Kardashian, teď chce modelka svůj dřívější vzhled zpět

12. července 2022 14:10
Přála si vypadat jako Kim Kardashian, teď chce modelka svůj dřívější vzhled zpět

Modelka Jennifer Pamplona podstoupila přes čtyřicet kosmetických operací, aby vypadala jako její vzor Kim Kardashian. Proměna, která ji stála zhruba čtrnáct milionů korun, se jí však „přejedla“ a devětadvacetiletá žena se rozhodla vrátit ke svému předchozímu vzhledu.

Jennifer Pamplona dělávala modelku pro Versace. Pak se ale zhlédla v Kim Kardashian a její kariéra šla stranou. Podstoupila celkem čtyřicet plastických operací v ceně zhruba čtrnácti milionů korun, aby vypadala jako její oblíbená celebrita. Její vzhled ji však přestal bavit a rozhodla se, že chce zpátky svůj původní look. Vynaložila na to tak další tři miliony.

„Lidé mě označovali za Kardashianku a mě to začalo štvát. Pracovala jsem, studovala jsem, byla jsem byznysmenkou. Všechno, co jsem ve svém životě získala, jsem si vydobyla sama. A lidé mě znali jen proto, že jsem vypadala jako Kardashian,“ uvedla v rozhovoru pro Caters.

Na první operaci šla v sedmnácti letech, tedy v období, kdy začínala nabývat na popularitě a dostala nabídku například od Versace. Brzy se na zákrocích stala závislou. Podstoupila tři rinoplastiky a osm operací zadku, dostala také tukové injekce. „Nechávala jsem si píchat výplně, jako kdybych nakupovala v supermarketu,“ přiznává nyní Pamplona.

V roce 2015 se dokonce „proslavila“ tím, že během 24 hodin podstoupila devět plastických operací. Před třemi lety jí pak lékaři oznámili, že ji odmítají dále operovat a riskovat tak její zdraví. Našla si tak lékaře v Istanbulu, který jí tvrdil, že jí může pomoci vrátit „starý“ vzhled. „Viděla jsem na počítači, jak budu vypadat a cítila jsem se jako znovuzrozená.“

Procedura nazývaná také „detranslace“ ale měla své mínusy. Způsobila, že modelce krvácely tváře, měla značné otoky a modřiny. „Na konečný výsledek si ještě musíme počkat,“ uvedla Pamplona s tím, že všechna bolest stála za to. „Cítím se teď mnohem lépe, když vím, že nemusím bojovat sama se sebou. Jsem teď tím, kým chci být,“ raduje se.

Články, které by tě mohly zajímat