Právě vysíláme

Překvapení v The Voice Československo: Nejstarší soutěžící se udržuje sexem!

15. února 2019 13:10
Překvapení v The Voice Československo: Nejstarší soutěžící se udržuje sexem!

Televizní soutěž The Voice Českoslovesnko už odstartovala a představuje opravdu zajímavé pěvecké talenty. Někteří soutěžící však kromě krásného hlasu umí zaujmout i osobností a nesou si opravdu zajímavé životní příběhy.

Už v neděli večer pokračuje na Nově pěvecká show The Voice Česko Slovensko. I v druhé epizodě budou před kouče předstupovat jednotliví soutěžící, jejichž jediným cílem je zazpívat tak, aby o ně kouč projevil zájem a na důkaz toho, že je chce do týmu, otočil své křeslo.

Výběr soutěžících je v The Voice opravdu pestrý. Nové možné hudební hvězdy jsou různého věku a najdou se mezi nimi jak náctiletí teenageři, tak lidé ve vysokém věku s životními zkušenostmi. A pozor, to, že věk je opravdu jen číslo a soutěž nabízí možnost opravdu každému dokazuje fakt, že před porotu se dostane i soutěžící, kterému je 77 let!

S překypující energií na pódiu vystoupí Petr Vokál, jenž i přes vysoký věk má síly na rozdávání. Jak sám ostatně říká, dobrou fyzickou kondici si udržuje zejména sportem a sexem. Denně stojí například patnáct minut na hlavě, což ostatně předvede i ve studiu show The Voice. Podaří se mu přesvědčit kouče Vojtu Dyka, Kaliho, Pepu Vojtka a Janu Kirschner a postoupit do dalšího kola? To sledujte už v neděli večer na Nově!

 

 

 

Zdroj: Nova

Galerie: Celebrity se svým mladším já

Články, které by tě mohly zajímat