Právě vysíláme

Prima chystá druhou řadu Like House, do vily zamíří Agáta Hanychová

6. října 2021 9:10
Prima chystá druhou řadu Like House, do vily zamíří Agáta Hanychová

Like House dosáhl u českého publika nevídaného úspěchu. Televize Prima se proto rozhodla neotálet a už na podzim představí druhou řadu reality show. Do vily tentokrát spolu s mladými influencery zavře i Agátu Hanychovou.

Like House 2 představí nejen novou partu influencerů, ale také novou vilu, výzvy i speciální noční show, kdy budou moci diváci sledovat, co se děje před kamerami pod roškou noci. Na obrazovky druhá řada pořadu zamíří už v pondělí 25. října 2021 a poběží na novém kanálu televize Prima s podtitulem Show.

Do vily tvůrci opět zavřou osmičku influencerů v čele s Agátou Hanychovou. „Bude to výzva… Musím vydržet bez svých dětí s jinýma dětma,“ směje se modelka, kterou do Like House poslal syn. „Nikoho z influencerů, kteří nastoupí se mnou do vily, neznám. Zato můj desetiletý Kryšpín je zná všechny a řekl, že do Like House prostě musím jít. Mám hlavním zdrojem příjmů je teď navíc Instagram a tahle show k sociálním sítím patří. Nepotřebuju vyhrát, nemám připravené žádné zbraně,“ říká Hanychová.

Spolu s ní do vily nastoupí Freescoot, Holka z Letné, Tadeáš Kuběnka, Samuel Samake, Kristal Shine, Ela Yababy a Sebastian Šikl. „Jsem víc než ready rozbít televizní obrazovky českých dětí a mládeže,“ napsal poslední zmínění na Instagram. Na něm to mimo jiné tvůrci za výběr účastníků schytali, velká část fanoušků jim píše, že z nové party téměř nikoho nezná.

 

Vítězem první série Like House se stal Jan Svěcený alias Jenis, který byl nedávno hostem našeho pořadu Behind The Instagram.

Články, které by tě mohly zajímat