Právě vysíláme

Proč Filip ze Survivoru vzdal hru? Nebyl za tím jen stesk po rodině, přiznal

8. dubna 2024 15:04
Proč Filip ze Survivoru vzdal hru? Nebyl za tím jen stesk po rodině, přiznal

Filip Křížek je dalším odpadlíkem ze Survivoru, který boj vzdal dobrovolně. Proč se 24letý zdravý otec jednoho dítěte rozhodl odejít? To uvedl v podcastu A-Cast.

Filipovi nyní spousta fanoušků Survivoru nemůže přijít na jméno. Ačkoliv měl tento hráč dobře našlápnuto, rozhodl se po několika týdnech soutěž vzdát a schválně pustit duel. V dílech odvysílaných na streamovací službě Voyo si pak stěžoval na stesk po rodině. Byl však tohle jediný důvod k tomu vzdát soutěž o 2 a půl milionu korun?

Křížek se stal hostem podcastu A-Cast, kde přiznal, že jeho odchod měl i jiný důvod. Profesionální hasič tvrdí, že Survivor opustil kvůli práci. Vzal si totiž volno na pouhý měsíc a dle jeho slov mu hrozil vyhazov. „Kdybych se nevrátil do určité doby, tak mě vyhodí z práce. Já jsem věděl, že když tam zůstanu, přijdu o práci a vezmou mi byt,“ řekl Křížek s tím, že Survivor pro něj byl od začátku sázka na jednu kartu. „Já jsem tam jel a chtěl jsem to vyhrát. Řekl jsem, že to je risk. Řekl jsem si, že buď vyhraju, nebo přijdu o všechno, já jsem fakt sázel na jednu kartu. Už na castingu jsem říkal, že budu sázet na jednu kartu. Tam jsem se rozhodl, že tu kartu stáhnu, zabalím si věci a raději to odpálím pryč,“ uvedl.

Ačkoliv Filip tvrdí, že za odchodem je opravdu především práce, něktěří diváci jeho slovům nevěří a v komentářích spekulují nad tím, že za jeho odchodem musí být ještě něco jiného. Všeobecné rozčarování z toho, že letošní Survivor opouští dobrovolně čím dál více hráčů, tak pokračuje.

Články, které by tě mohly zajímat