Právě vysíláme

Sebastian opustil dobrovolně Survivor. Jeho důvod rozplakal celý kmen

28. března 2024 11:18
Sebastian opustil dobrovolně Survivor. Jeho důvod rozplakal celý kmen

V reality show Survivor Česko & Slovensko vyplývá letos na povrch mnoho smutných lidských příběhů. Se svým trápením se svěřil i Sebastian, který se na základě těžké rodinné situace rozhodl soutěž dobrovolně opustit.

Survivor pro rok 2024 je jiný než obvykle. Hráči totiž dobrovolně odchází domů a místo taktiky o tom, kterého hráče pošlou ostatní domů, se řeší spíše smutné životní příběhy.

V zatím posledním odvysílaném díle soutěž dobrovolně opustil zpěvák Sebastian. Ten se v show svěřil se smutnou životní zkušeností, o které jeho fanoušci zřejmě nevěděli. Zpěváka jako miminko v porodnici opustil vlastní otec. Sebastian tak žil celý život pouze s maminkou, která se o něj dokázala prvotřídně postarat. Před rokem se zpěvák dozvěděl, že otec trpí rakovinou a rád by se se synem viděl. Čtyři dny před nástupem do Survivoru dokonce Sebastiana kontaktoval.

„Zaslechl jsem, že je nemocný a má rakovinu. Ani jsem nevěděl, jak na to reagovat. Je to člověk, se kterým jsem život nesdílel, a když jo, tak z toho byl nějaký problém,“ svěřil se zpěvák v soutěži a po dnech přemýšlení se rozhodl pro razantní rozhodnutí. Ačkoliv ho to prý velmi mrzí, chce se k celé situaci postavit čelem, Survivor opustit a strávit čas s otcem, který trpí smrtelnou nemocí.

Sebastian odešel se slzami v očích a svým rozhodnutím rozplakal i ostatní soutěžící. Vysloužil si potlesk ve stoje a i následná reakce jeho fanoušků je pozitivní. Většina se nicméně shoduje na tom, že jeho odchod je pro soutěž velkou škodou a že Sebastian při kmenových soubojích předváděl kvalitní výkony.

Podívejte se na video, kde Sebastian mluví o svém otci:

Články, které by tě mohly zajímat