Právě vysíláme

Prodlužování chloupků v nosních dírkách je teď z nějakého důvodu trendy

6. května 2019 9:10
Prodlužování chloupků v nosních dírkách je teď z nějakého důvodu trendy

Léta a léta se muži i ženy všemožně snaží vytrhávat, stříhat, zkrátka odstraňovat příliš dlouhé chloupky z nosních dírek. A teď se dozvídáme, že to všechno bylo úplně zbytečné?!

Podle některých je totiž vlastnictví dlouhých chloupků v nose nesmírně přitažlivé. Dokonce tak moc, že neváhají nalepovat si do nosních dírek chloupky umělé. Nejsou to ovšem chloupky v pravém slova smyslu. Ve skutečnosti jsou to umělé řasy.

Důvod?

O původu tohoto bizarního doplňku se můžeme jen dohadovat. Jisté však je, že některé beauty influencerky ho prezentují „jako nový trend“. Jak píše @the_goodhair_show na svém profilu: „Prodlužování chloupků v nose je podle hodnocení na Instagramu poslední trend. Sama nemám slov. Kdo to chcete nějak komentovat, prosím, udělejte tak v komentářích níže.“ Nutno podotknout, že ač se pod jejím příspěvkem sešlo komentářů spousta, žádný z nich vznik tohoto trendu nijak neosvětlil.

Doufejme, že jde pouze o jeden z mnoha beauty výstřelků, které zapadnou stejně rychle, jako se staly populárními. A že už jsme pár takových zažili. Upřímně, malovat si kromě řas ještě štětiny čouhající z nosu, které navíc vypadají jako malí pavouci… brrr, děkujeme, nechceme.

Zdroj: www.ladbible.com

Články, které by tě mohly zajímat