Právě vysíláme

Půjdou spolu Will Smith a Chris Rock do ringu? Jake Paul jim za zápas nabídl 30 milionů dolarů

31. března 2022 13:10
Půjdou spolu Will Smith a Chris Rock do ringu? Jake Paul jim za zápas nabídl 30 milionů dolarů

Když spolu půjdete do ringu, dám vám 30 milionů dolarů, nabídl youtuber Jake Paul Willu Smithovi a Chrisi Rockovi po incidentu, který se stal na letošních Oscarech. A nabídl rovnou dvojici datum. Chtěl by, aby zápas odehrála před jeho vlastním v srpnu.

Will Smith se na Oscarech postaral o pořádnou show, když dal během přímého přenosu facku Chrisi Rockovi. Reagoval tak na vtip o oholené hlavě své manželky Jady Pinkett – Smith, který přirovnal k tomu, jaký měla Demi Moore ve filmu G. I. Jane. Žert se ovšem ukázal jako nemístný, protože Smithova manželka trpí alopecií, což je nemoc způsobující vypadávání vlasů.

Poté Smith na Rocka ještě ze svého místa v sále dvakrát zařval „neber si do své hnusné huby jméno mojí ženy!“. Stanice ABC, která celý večer živě přenášela, stihla vypnout zvuk, než se sprostá urážka dostala do éteru.

Na incident reagovala spousta celebrit včetně youtubera Jakea Paula. Ten má za sebou už několik zápasů na MMA scéně a právě účast v jednom nabídl zmiňované dvojici. „Mám 15 milionů dolarů pro Willa Smithe a 15 milionů dolarů pro Chrise Rocka, pokud jste připraveni do toho jít,“ napsal na svůj Twitter s tím, že by jejich zápas mohl proběhnout před jeho vlastním, který je naplánovaný na letošní srpen. Jeho soupeř bude teprve oznámený.

Svou nabídkou chtěl na sebe Paul pravděpodobně především upoutat pozornost. Podobné nabídky totiž učinil již v minulosti několika známým osobnostem. Ani jedna ji však doposud nepřijala.

Články, které by tě mohly zajímat