Právě vysíláme

Rachel zapomněla na svého Rosse. Jennifer Aniston a David Schwimmer se sešli ve vtipné reklamě

8. února 2024 14:45
Rachel zapomněla na svého Rosse. Jennifer Aniston a David Schwimmer se sešli ve vtipné reklamě

Chcete vidět Davida Schwimmera a Jennifer Aniston opět spolu? Pak si pusťte skvělou reklamu, která byla natočena pro Superbowl.

Hvězdy Přátel Schwimmer a Aniston se před pár měsíci sešly kvůli velmi smutné události. Herci společně se svými kolegyněmi pochovali herce Matthewa Perryho. Nyní měla ovšem Jennifer a David radostnější důvod k setkání. Společně totiž natočili veselou reklamu.

Ikonická seriálová dvojice natočila spot pro Uber Eats. Cílem reklamy je, že tato služba doručuje svým zákazníkům víc než jen jídlo a potraviny. Na začátku reklamy Aniston sděluje své asistentce, že pokud si chce něco zapamatovat, musí jednu věc zapomenout. Následně k herečce přistoupí David Schwimmer, ovšem Jennifer si vůbec nepamatuje, že s kolegou a blízkým přítelem natáčela 10 let sitcom, který vstoupil do dějin televizní zábavy.

Reklama je velmi povedená a objeví se v rámci spotů na finále amerického fotbalu Superbowlu. Tato sportovní akce patří mezi nejsledovanější události ve Spojených státech a reklamní prostor v této relaci je pravděpodobně vůbec nejdražší. V této reklamě se navíc  objevil i David Beckham s ženou Victorií nebo zpěvák Usher. Podívej se na ní i ty! 🙂

Články, které by tě mohly zajímat