Právě vysíláme

Rapper si nechal místo vlasů implantovat zlaté řetězy

19. října 2021 12:10
Rapper si nechal místo vlasů implantovat zlaté řetězy

Rapper Dan Sur šokoval své fanoušky. Na sociálních sítích zveřejnil video, na kterém má místo vlasů zlaté řetězy. A nejde o žádnou paruku. Naopak si je nechal implantovat do hlavy chirurgy.

Dan Sur je pravděpodobně prvním člověkem na světě, který si nechal zlaté řetězy do hlavy implantovat. „Pravdou je, že jsem se chtěl něčím odlišit. Ostatní si totiž své vlasy barví. Doufám, že mě nikdo neokopíruje,“ vyslovil svou prosbu rapper žijící ve Spojených státech amerických. „Tohle jsou mé vlasy. Zlaté vlasy,“ dodal ještě.

Spolu s novými vlasy roste i jeho sláva na TikToku. Zatímco před operací měl přibližně 12 tisíc fanoušků, aktuálně ho sleduje 2,6 milionu lidí. Na Instagramu je to pak necelých 100 tisíc.

Fotografii Sura dokonce na svém Twitteru sdílel Elon Musk, který k ní připsal komentář: „Musím ho vzít do vesmíru.“ Některá média spekulují, že se třiadvacetiletý rapper nechal inspirovat Lil Uzi Vertem, který na začátku roku utratil 24 milionů dolarů za implantaci růžového diamantu do čela. To se nakonec ukázalo jako zbytečná investice jedna z fanynek mu totiž ozdobu vytrhla během festivalu Rolling Loud.

Lidí s podivnými „zálibami“ existuje více. Čtyřiadvacetiletý Španěl Manuel De Aguas si například nechal k hlavě přišít silikonové ploutve, díky kterým dokáže vnímat atmosférický tlak, vlhkost i teplotní změny. Navíc se s nimi připojí k wi-fi. Brazilec Michel Faro Do Prado si zase přál vypadat jako skřet z Pána prstenů, a tak si nechal na každé ruce odstranit jeden z prstů. Nemá ani nos, na hlavě má implantované rohy a na zubech kly.

Články, které by tě mohly zajímat