Právě vysíláme

Reakce partnerky miliardáře Bezose na Leonarda DiCapria baví internet

9. listopadu 2021 12:10
Reakce partnerky miliardáře Bezose na Leonarda DiCapria baví internet

Internet baví video, na kterém je setkání zakladatele Amazonu Jeffa Bezose a partnerky Lauren Sanchéz s hollywoodským krasavcem Leonardem DiCapriem. Když potkáš Leonarda DiCapria, zapomeneš, že jsi partnerka druhého nejbohatšího muže světa.

Zakladatel Amazonu Jeffa Bezose s partnerkou Lauren Sanchéz se objevili na slavnostním galavečeru Lacma Art + Film Gala na podporu umění, kde byli oceňováni umělci, jako je například Steven Spielberg.

U příležitosti desátého výročí nad galavečerem převzal patronát herec Leonardo DiCaprio. Přestože cílem bylo podpořit umění, hitem internetu se stalo video zachycující setkání Lauren s DiCapriem. Herec se s Sanchez zdvořile objal, prohodil s párem několik slov a odešel.

Lauren ovšem zdaleka nebyla tak nad věcí: ve videu se k herci tiskne a fascinovaně mu hledí do tváře, zatímco za ruku se drží partnera Jeffa Bezose. Působila jako náctiletá fanynka.

Vtipné video obletělo celý svět. Na sociálních sítích si lidé okamžitě začali z videa utahovat a v komentářích perlit. „Najdi si někoho, kdo se na tebe dívá jako Lauren Sanchéz na Leonarda DiCapria,“ okomentovala jedna z dam. „Když máš miliardy dolarů, ale nejsi Leonardo DiCaprio,“ rýpnul si komentující do miliardáře Bezose.Leo přijde o členství na Amazon Prime,“ utahoval si další.

Vztahová krize se prý nekoná. Sanchez později celý galavečer okomentovala na Instagramu, kde poděkovala za úžasnou událost a přidala fotografie s partnerem Bezosem, zdá se tedy, že si z její reakce na hollywoodského fešáka nic nedělal.

Články, které by tě mohly zajímat