Právě vysíláme

Ronaldo údajně nemá botox jen ve tvářích. Nechal si zvětšit přirození?

21. července 2022 8:10
Ronaldo údajně nemá botox jen ve tvářích. Nechal si zvětšit přirození?

Hvězdný fotbalista Cristiano Ronaldo podle webu La Razon údajně nemá botox pouze v tvářích. Dle nejnovějších informací si nechal píchnout injekci také do přirození, aby zvětšil jeho tloušťku.

Cristianu Ronaldovi se dostává pozornosti nejen díky jeho fotbalovému umění, ale také vzhledu. V sedmatřiceti letech vypadá fotbalista perfektně, není ale žádným tajemstvím, že své kráse čas od času pomáhá botoxem. Drží také speciální dietu a svou roli bezesporu hrají i geny.

Podle informací webu La Razon si měl tentokrát nechat píchnout botox či injekci s látkou s podobnými účinky do svého přirození, které by se díky tomu mělo zvětšit o dva až tři centimetry. Účinkovat by přitom injekce měla až dva roky, výsledek však není zaručený. Obdobné prostředky používají pornoherci, aby jejich penis vypadal během scén větší.

Ronaldo aktuálně řeší svou budoucnost. V Manchesteru United by podle zákulisních informací měl skončit a jak se zdá, vrátí se do Španělska. Podle deníku AS Portugalce kontaktovali zástupci kouče Atlética Madrid Diega Simeoneho. O fotbalistu měl zájem také nejmenovaný klub ze Saúdské Arábie, který mu nabídl za dvě sezóny přes šest miliard korun. Ronaldo ale jeho nabídku odmítl.

Portugalec se stal v dubnu pětinásobným otcem, když mu partnerka Georgina Rodríguez porodila dceru. Chvíle radosti však tehdy zastínil fakt, že porod nepřežil chlapeček – pár očekával narození dvojčat. Ronaldovi se dostalo obrovské podpory nejen od jeho klubu, ale i fanoušků. V zápase proti Liverpoolu nastoupili všichni hráči s černou páskou, fanoušci mu pak v sedmé minutě zazpívali píseň You´ll Never Walk Alone.

Články, které by tě mohly zajímat