Právě vysíláme

Rozpačitý Survivor: Už v 6. díle chtějí soutěž opustit tři hráči. Fanoušci jsou naštvaní

14. března 2024 9:27
Rozpačitý Survivor: Už v 6. díle chtějí soutěž opustit tři hráči. Fanoušci jsou naštvaní

Třetí řada reality show Survivor Československo jistě ve sledovanosti vcelku boduje, ovšem reakce na letošní soutěžící jsou velmi rozpačité. V teprve šestém díle jsme se totiž dozvěděli, že hned několik soutěžících chce jít dobrovolně domů. Proč se tedy do této reality show hlásili, ptají se velmi oprávněně fanoušci. 

Survivor u nás běží již třetím rokem a diváci i další potencionální soutěžící by už o reality show měli mít vcelku jasnou představu. Každá série je pochopitelně jiná a jiné jsou i podmínky na ostrově. Princip hry, tedy – přežít, přehrát a přelstít však zůstává stejný. I tak se ovšem do třetí sérii dostali soutěžící, kteří už po pár dnech oznámili, že chtějí hru opustit a na Survivoru jim zase tak moc nezáleží. A koho právě to nejvíc štve? Pochopitelně fanoušky!

Po šestém díle odvysílaném na službě Voyo jsme se dozvěděli, že hru dobrovolně opustila Ornela Koktová z týmu Lovců, tedy celebrit. V duelu soutěž opustila Rachel z reality show Love Island. Ta na kameru přiznala, že jí hra Survivoru nebaví a chce jít raději domů, aby si napravila vztah s rodinou. Na kmenové radě jsme se pak dozvěděli, že další soutěžící z kmene Lovců, tedy necelebritního týmu, chce soutěž také opustit, protože jí vlastně moc nevyhovuje sociální aspekt soutěže, má doma manžela a kočku (?!) a na ostrově si po 14 dnech uvědomila, že chce mít dítě. 

Fanoušci jsou pochopitelně po posledním odvysílaném díle rozhořčeni a na sociálních sítích Survivoru se nebojí napsat svou frustraci ze soutěžících. Dle mnohých se casting do letošní řady nepovedl a byli vybráni lidé, kteří o to hrát vlastně moc nestojí. Do Survivoru se přitom hlásí tisíce lidí a projít castingovými koly je velice těžké. 

“Prosím, popřemýšlejte nad změnou člověka, co dělá casting. Ono by se nám všem divákům dívalo lépe na soutěžící, kteří soutěžit chtějí a ne na skupinu lidí, kteří si mysleli, že jedou na terapii. Zbytečná hra, smutné a trapné,” zní například jeden z komentářů na instagramu, který získal několik lajků. 

Abychom byli spravedlivý, třetí řada Survivoru je zatím opravdu stále v počátku a před námi je stále mnoho dílů a jistě i zvratů, které mohou hru i chování soutěžících zcela obrátit. Začátek soutěže je ale opravdu rozpačitý a pokud se už v šestém díle diváci dozví, že hned tři soutěžící chtějí domů, nevrhá to zatím na celkovou reality show příliš dobré světlo.

Články, které by tě mohly zajímat