Právě vysíláme

Rozvod? Sophie Turner a Joe Jonasovi prý po čtyřech letech krachuje manželství

4. září 2023 8:38
Rozvod? Sophie Turner a Joe Jonasovi prý po čtyřech letech krachuje manželství

Herečka Sophie Turner a zpěvák Joe Jonas se údajně po čtyřech letech manželství rozvádějí. Jejich vztah si má už šest měsíců procházet vážnými problémy. Dvojice má spolu dvě děti – tříletou Willu a teprve roční holčičku, jejíž jméno zatím veřejnosti neprozradila.

Manželství Joe Jonase Jonas Brothers a herečky Sophie Turner známé například ze seriálu Hra o trůny má být v troskách. S informací o jejich rozvodu přišel internetový portál TMZ, který uvedl, že si vztah dvojice má procházet krizí již šest měsíců. Jonas měl před několika dny v Los Angeles dokonce navštívit kvůli konzultaci hned dva rozvodové právníky.

Zprávy o rozvodu dvojice přiživily fotografie manželů bez snubních prstýnků. Na v sobotu zveřejněném snímku na instagramu ho však Jonas měl opět na prsteníčku, stejně jako na posledních koncertech v rámci aktuálního turné. Spekulacím nenahrává ani fakt, že Turner před třemi týdny podpořila manžela během otevírací show šňůry Jonas Brothers na stadionu Yankee v New Yorku.

Zdroje TMZ však tvrdí, že manželství Sophie a Joea skutečně spěje ke konci. Dvojice spolu má dvě děti – tříletou Willu a roční holčičku, jejíž jméno zatím neoznámila veřejnosti. Obě měl mít v posledních třech měsících ve výhradní péči Jonas.

Zatímco zpěvák je momentálně na turné po Spojených státech amerických a příští rok s ním zamíří i do České republiky, Turner aktuálně natáčí kriminální šestidílný seriál Joan ve Velké Británii. Právě odtamtud herečka pochází a jak se v minulosti nechala slyšet, ráda by se do své rodné země jednou přestěhovala.

Joe Jonas a Sophie Turner spolu začali chodit v roce 2016, o rok později se zasnoubili. V roce 2019 se vzali, o rok později přivítali na světě první dceru Willu. Loni herečka porodila druhou dceru.

Články, které by tě mohly zajímat