Právě vysíláme

SACHA BARON COHEN opět provokuje! Komik se převlékl za kovboje a začal zpívat obscénní písně na politické akci

29. června 2020 12:10
SACHA BARON COHEN opět provokuje! Komik se převlékl za kovboje a začal zpívat obscénní písně na politické akci

Britský komik Sacha Baron Cohen se pochlubil dalším povedeným kouskem. Osmačtyřicetiletý herec se převlékl za kovboje a na krajně pravicové akci začal na pódiu zpívat sprosté písně. Netušící obecenstvo se k němu hrdě přidalo!

Pořádně je napálil

Hvězda filmu Borat se svým nejnovějším kouskem ukázal, že rasismus ve Spojených státech bohužel ještě definitivně existuje. Cohenovi se podařilo infiltrovat do veřejné akce, kterou ve státě Washingtonu pořádala organizace Washington State Three Percenters. Pořadatel akce už léta přesvědčuje Američany, že tato organizace není spojená s rasismem. Nyní se ale zdá, že opakem je pravdou.

Talentovanému komikovi se podařilo dostat se až na pódium, kde začal zpívat píseň, jejíž součástí byla i věta: „Co uděláme s Obamou? Nakazíme ho wu-chanskou chřipkou!“  Nechyběly ani vulgární narážky na Hillary Clinton či hlavního amerického epidemiologa Dr Anthonyho Fauciho. Návštěvníci se k němu hrdě přidali a zpívali s ním.

 

 

Zatím není jasné, zda chtěl Sacha Baron Cohen ukázat, že pracuje na novém projektu. Komik ale opět ukázal, že je mistrem pranků!

Zdroj: LadBible, Twitter, Shutterstock

Články, které by tě mohly zajímat