Právě vysíláme

Ivana Jirešová má pravidla Survivoru na háku. Vesele se prochází po Praze

27. března 2024 14:36
Ivana Jirešová má pravidla Survivoru na háku. Vesele se prochází po Praze

Zdá se, že někteří soutěžící si s pravidly reality show Survivor hlavu nelámou. Vypadnutá herečka Ivana Jirešová se vesele prochází po centru Prahy a nechává se fotit fotografy. Díl, kde vypadne, přitom ještě odvysílaný nebyl.

Zpráva o tom, že titul Survivoru pro rok 2024 zcela jistě neobdrží herečka Ivana Jirešová se dostala na veřejnost minulý týden. Hvězda seriálu Ordinace v růžové zahradě si totiž nelámala hlavu se skrýváním před veřejností a vesele chodila do divadla i nákupních center. Díl, kde soutěž opustí, přitom ještě nebyl vysílaný a řada diváků má tak zkažené překvapení.

Zatím poslední vypadnutá modelka Denisa Dvořáková se pečlivě skrývala a celou dobu od svého vypadnutí byla doma. Až po odvysílaném díle mohla na veřejnost a poskytnout rozhovory. Ivana Jirešová však toto nedržela a své vypadnutí ze soutěže okomentovala do médií. Herečka prý navíc chtěla soutěž dobrovolně opustit a schválně se nechala nominovat do duelu. Že je tohle na hráče Survivoru tak trochu zbabělé, na tom se shodují jak fanoušci, tak i sám moderátor Ondřej Novotný.

Ačkoliv o vypadnutí Jirešové už většina diváků ví, herečka si stále neláme hlavu nad tím, zda jí někdo na veřejnosti uvidí. V pondělí tohoto týdne vyrazila do společnosti a vyzvedávala svou dceru Sofii po premiéře nového seriálu. Fotografie herečky přinesl server Extra.cz. Zdá se, že Jirešová už má pravidla Survivoru (i ty nepsaná) slušně na háku.

Články, které by tě mohly zajímat