Právě vysíláme

Šedesátnice je vdaná za 24letého muže, chce s ním mít dítě

8. července 2022 13:10
Šedesátnice je vdaná za 24letého muže, chce s ním mít dítě

Cheryl McGregor a Quran McCain se zapsali na seznam netradičních párů. Zatímco jí je šedesát let, on má teprve čtyřiadvacet. Láska však kvete v každém věku a dvojice dokonce pomýšlí na společné miminko.

V minulosti jsme vás několikrát informovali o vztahu Češky s o dvaačtyřicet let mladším Pákistáncem. Obdobný věkový rozdíl mezi sebou mají i Cheryl McGregor a Quran McCain. Zatímco žena míří pomalu do důchodu, mladíka čekají nejlepší léta jeho života. Rozhodl se je však strávit se šedesátnicí, s níž dokonce plánuje společné dítě.

Svůj život dvojice zaznamenává na sociální sítě. Na TikTok přidává zamilovaná videa, a přestože McGregor trpí stařeckou demencí, několikrát s manželem mluvila před sledujícími o miminku. „Jsme připraveni mít miminko. Preferujeme náhradní matku, pokud by to ale nešlo, určitě nevylučujeme ani adopci. Chtěli bychom dítě ze smíšené rodiny, já jsem totiž tmavé pleti a moje žena běloška,“ uvedl Quran.

Podle nejnovějších zpráv by se pár mohl miminka dočkat už na jaře příštího roku. Zajímavostí přitom je, že McGregor je již matkou sedmi dětí. Cheryl prý dokonce uvažovala, že by se náhradní matkou mohla stát jedna z jejích dcer. Ne všechny však s jejím rozhodnutím souhlasí a když přeci jen u jedné našla podporu, podstoupila hysterektomii a nemůže mít dítě.

Pár se potkal už v roce 2012, když Qaran pracoval v rychlém občerstvení syna Cheryl. Dvojice se do sebe však zamilovala až o osm let později, když se opět setkala u samoobslužné pokladny. „Máme mezi sebou skvělou chemii, skvěle nám klape i náš sexuální život,“ svěřil se muž.

Články, které by tě mohly zajímat