Právě vysíláme

Pákistánec Abdullah konečně může do Česka, s o 42 let starší Irenou chce dítě

20. května 2022 9:10
Pákistánec Abdullah konečně může do Česka, s o 42 let starší Irenou chce dítě

O lásce mezi Pákistáncem Abdullahem a Češkou Irenou jsme vás v minulosti již informovali. Chvíli se zdálo, že jejich vztah kvůli obrovské vzdálenosti nevydrží, zdá se ale, že vše nakonec dobře dopadlo. Abdullah prý konečně míří do České republiky a plánuje s manželkou dítě.

Bizarní story, nebo krásný příběh o lásce? Abdullah a o 42 let starší Češka Irena se seznámili skrze sociální sítě. Ihned si padli do oka, než se ale sešli, trvalo to další rok. Učitelka žijící v Praze vycestovala za svým milým do Pákistánu, kde několik týdnů pobývala. Dočkala se dokonce žádosti o ruku i následné svatby.

Zatímco ona se po čase vrátila zpět do České republiky, jejímu manželovi bránilo vízum, které doposud neobdržel. Aktuálně by však podle extra.cz mělo být vše na dobré cestě a Abdullah by měl v nejbližší době přistát v Praze. Alespoň to tvrdí zdroje z jeho okolí. „Poletí do České republiky přes Dubaj. Počítá s tím, že dostane vízum na tři měsíce, a pak požádá o prodloužení,“ uvedl.

Abdullah má však mnohem větší plány. Se svou o dvaačtyřicet let starší manželkou by chtěl dítě. A že by to nemuselo vyjít? Toho se nebojí. „Slušně jsem se ho zeptal, zdali pro jeho manželku nebude problém otěhotnět. On mi s úsměvem na tváři odpověděl, že když už proběhla svatba, dopadne dobře i ta druhá věc,“ dodal zdroj serveru.

Pákistánec se již dříve nechal slyšet, že jeho vztah s běloškou pozvedl jeho postavení v rodině, která se k němu začala chovat s úctou. Kvůli vysokému věkovému rozdílu mezi partnery a tomu, z jaké země muž pochází, však lásku dvojice veřejnost odsuzuje a obviňuje Abdullaha, že je s Češkou pouze kvůli tomu, aby se dostal do tuzemska.

Články, které by tě mohly zajímat