Právě vysíláme

Selena Gomez sbalila bývalého člena One Direction. S kým vyrazila na rande?

28. března 2023 13:04
Selena Gomez sbalila bývalého člena One Direction. S kým vyrazila na rande?

Máme tu další celebritní pár, který budou fanoušci milovat! Po Harrym Stylesovi si i Selena Gomez údajně našla druhou polovičku mezi kolegy.

Kolem Seleny Gomez je v posledních měsících velmi rušno. Zpěvačka má za sebou další aféru s Hailey Bieber, před nedávnem se stala nejsledovanější ženou na instagramu a překovala hranici 400 milionů followerů. Nyní si dle informací v amerických médií našla Selena novou lásku a má randit se slavným kolegou.

Dle některých očitých svědků vyrazila Gomez na rande se Zaynem Malikem. Dvojice prý k sobě měla velmi blízko a došlo i na polibky. Pozorní fanoušci si i všimli, že Zayn ten večer držel v rukou Seleninu kabelku, když se fotil s kolemjdoucími. Pár byl údajně vidět i v New Yorku, kde opět vyrazil na večeři do jedné z restaurací.

Zayn Malik s Gigi Hadid

Selena Gomez má za sebou mnoho nevydařených vztahů. Nejdéle chodila s Justinem Bieberem a jak je známo, jednalo se o velmi komplikovaný vztah trvající několik let. V minulosti zpěvačka žila rovněž se zpěvákem The Weekndem.

Zayn Malik nemá za sebou šťastné období a před rokem se rozpadl jeho vztah s Gigi Hadid. S modelkou má zpěvák dvouletou dceru Khai a rozchod proběhl za dramatických okolností. Matka Gigi totiž Zayna obvinila z fyzického napadení.

Články, které by tě mohly zajímat