Právě vysíláme

Shakira opět vyrazila na závody Formule 1. Sbalila prý slavného Lewise Hamiltona

6. června 2023 10:09
Shakira opět vyrazila na závody Formule 1. Sbalila prý slavného Lewise Hamiltona

Toma Cruise poslala k šípku a zamířila do sportovních řad? Shakira vyrazila na další závody Formule 1 a začíná se spekulovat o jejím vztahu se slavným závodníkem.

Slavná zpěvačka o víkendu opět vyrazila na závody Formule 1 ve Španělsku a byla viděna po boku sedminásobného šampiona Lewise Hamiltona. Shakira fandila na tribuně a poté zamířila i do zákulisí, kde se setkala právě s Hamiltonem. Fanoušci tak začínají spekulovat nad tím, že právě s ním by si zpěvačka mohla začít nový románek. 

Na závody Formule 1 vyrazila Shakira už v americké Miami. Tam se setkala s Tomem Cruisem a slavného herce prý velmi okouzlila. Zalíbení bylo ovšem pouze jednostranné a Shakira o Toma neměla zájem. Naopak se poté setkala několikrát s Hamiltonem a dvojice podnikla i společnou platbu na jachtě.

Jedinou oficiální přítelkyní závodníka Lewise Hamiltona byla zpěvačka Nicole Scherzinger. S tou ovšem proběhl rozchod už před osmi lety. Od té doby závodník randil s modelkami jako jsou Kendall Jenner a Gigi Hadid nebo zpěvačky Rita Ora i Rihanna. 

Články, které by tě mohly zajímat