Právě vysíláme

Rozmazlený mladík urážel pracující řemeslníky a chlubil se s tím na INSTAGRAMU. Internet mu za to pořádně naložil!

1. února 2019 13:10
Rozmazlený mladík urážel pracující řemeslníky a chlubil se s tím na INSTAGRAMU. Internet mu za to pořádně naložil!

Vychovávat dítě rozhodně není legrace. A zatímco někteří rodiče to s přehledem zvládnou a z jejich dítěte vyroste slušný člověk, najdou se i tací, co výchovu naprosto zanedbají a z jejich potomka se v dospělosti stane pěkný prevít.

Pokud rodiče své děti už odmalička rozmazlují a přesvědčují je o jejich vlastní jedinečnosti, nemůžou se divit, že jim z roztomilého děťátka vyroste nevděčný člověk s absolutní neúctou k okolí.

Zásadní chybu ve výchově udělali i rodiče kontroverzního módního blogera Taylora Goldblatta. Ten na sebe totiž v těchto dnech upozornil svým ohavným chováním ke dvěma instalatérům mexického původu, co mu domů přišli nainstalovat světlo.

V přítomnosti řemeslníků se Taylor zachoval jako naprostý hulvát. Nejenže si muže bez jejich dovolení potají vyfotografoval, ale výsledné snímky ještě navíc zveřejnil v rámci Insta Stories a připsal k nim naprosto urážlivý text s rasistickým podtextem.

„Nepamatuji si, kdo je Juan a kdo Jose, tihle chlapi vypadají oba stejně. Chci jen vědět, zda zeď do USA přelezli, nebo se museli podhrabat. Jsem rád, že jsem si najal levnou pracovní sílu, za jejich životní existenci bych mohl zaplatit o dost víc,“ napsal Taylor a ke své ohavné poznámce navíc přidal několik smějících se smajlíků. Tímto jeho urážky však rozhodně neskončily. „Vy dva velcí sedláci, pospěšte si, mám ještě hodně práce. Seberte si věci a zmizte, nebo o vás řeknu panu Trumpovi a budete deportováni,“ pokračoval Taylor.

Jelikož se mladíkovy nechutné příspěvky začaly online světem šířit rychlostí blesku, karma zapracovala a neuctivé chování se proti Taylorovi obrátilo. Uživatele sociálních sítí urážky znechutily a o blogerovi mluví jako o rozmazleném bohatém spratkovi. Na Twitteru se dokonce ozvala i neteř jednoho z mužů, které Taylor urazil a napsala, že její strýc je jedním z nejpracovitějších lidí, jenž zná, a toto zacházení si rozhodně nezaslouží.

Samotný Taylor se doposud za své chování neomluvil a naopak se začal vymlouvat, že je pouze obětí hackerského útoku. Jeho historkám však nikdo nevěří a pro řadu lidí je mladík zkrátka nafoukaný spratek, který o slušném chování nemá nejmenší ponětí.

 

Zdroj: BoredPanda

Káčin zápisník: 10 genderově neutrálních věcí, které fakt neříkejte na prvním rande

Články, které by tě mohly zajímat