Právě vysíláme

Slavní manželé i populární zpěvák: Chystá se nová řada StarDance a média spekulují nad prvními soutěžícími

18. ledna 2023 11:29
Slavní manželé i populární zpěvák: Chystá se nová řada StarDance a média spekulují nad prvními soutěžícími

Česká televize chystá další řadu populární show StarDance a na veřejnost se dostávají první nepotvrzená jména celebrit, které by se pořadu měli zúčastnit.

Oblíbená taneční show StarDance se na podzim vrhne znovu na televizní obrazovky. Doposud poslední řada byla přitom obklopena několika komplikacemi. Česká televize nebyla dostatečně připravena na Covid a ze soutěže muselo odstoupit hned několik soutěžících.

Další série už by se měla nést v poklidném duchu. Česká média už nyní přicházejí s prvními jmény, které by se v show měly objevit. Server Super.cz informuje, že na tanečním parketu by se měl ukázal herec Adam Adamczyk se svou ženou Evou, kajakář Vavřinec Hradilek a moderátorka Iva Kubelková. Spekuluje se i nad účastí zpěváka Richarda Krajča, herečce Ivaně Chýlkové a Jitce Smutné.

Česká televize zatím jména soutěžících nezveřejnila, a proto se opravdu jedná jen o spekulace. Diváci by se ale údajně měli těšit i na nové složení poroty. Tisková konference k nové řadě StarDance se uskuteční v dubnu.

Články, které by tě mohly zajímat