Právě vysíláme

Šok v Like House. Adam Kajumi se vrátil zpět do vily

10. listopadu 2021 9:10
Šok v Like House. Adam Kajumi se vrátil zpět do vily

Účastníci Like House prožili minulý týden šok. Do vily se totiž vrátil Adam Kajumi, který účinkoval už v první řadě reality show. Moderátorkou Luciou jim byl představený jako nový soutěžící, což nemile nesli především Kristal, která vedle něj měla spát a Tadeáš.

Pro účastníky reality show Like House si tvůrci připravili další překvapení. Poté, co vilu opustila Agáta Hanychová, která byla s televizí Prima tajně domluvená, že v ní stráví pouze několik dní, očekávali soutěžící netrpělivě nového člena do party. Žádný z nich však netipoval, že jim moderátorka Lucia pošle do vily Adama Kajumiho, kterého mohou znát diváci už z první řady soutěže.

Příchod mladého influencera byl šokem především pro Kristal, jež měla spát s Kajumim v jedné ložnici. Rozladěnost však neskrýval ani osmnáctiletý Tadeáš Kuběnka, který ve vile vyniká svým vzhledem. „Takovej šok. Myslel jsem si, že přijdou všichni a bude challenge jednička versus dvojka. Byl jsem z toho nesvůj. Říkal jsem si, že si lupnu Neurol, protože tohle by nebylo úplně příjemné,“ nechal se slyšet.

Kajumi však soutěžící druhé řady dlouho netrápil. Jak záhy přiznal, pouze přivezl do vily Jakuba alias Freescoota. „Přišel jsem vás jen pozdravit,“ vysvětlil. Ve zpovědnici ale uvedl, že pokud by přišla nabídka vrátit se do Like House, pravděpodobně by neváhal a přijal by ji.

Účastníci reality show se však nové soutěžící přeci jen dočkali. Stala se jí dvacetiletá tiktokerka a youtuberka Anastázie Chomičová známá pod přezdívkou Satnady. „Dělám takzvané customs, což je předělávání basic oblečení alternativních stylů. Tím se snažím svým divákům předat myšlenku, aby byli více originální a nebáli se vyčnívat z davu,“ prozradila o sobě.

Články, které by tě mohly zajímat