Právě vysíláme

Šok v Like House. Agáta Hanychová končí se slzami v očích v reality show

29. října 2021 11:10
Šok v Like House. Agáta Hanychová končí se slzami v očích v reality show

Druhá řada Like House je již v plném proudu. Influenceři za sebou mají již druhý týden ve vile. Překvapivě, nejznámější účastnice, Agáta Hanychová se dnes s reality show po pouhých deseti dnech rozloučila.

Všichni si mysleli, že Agáta je jedna ze soutěžících a v reality show bude celé dva měsíce. Nejstarší účastnice si nakonec sbalila kufry podstatně dříve, než mnozí diváci a ostatní influenceři čekali.

„Byla jsem s Primou domluvená, že budu v Like House do středy. Jsem máma dvou dětí, opravdu si neumím představit, že bych bez nich byla dva měsíce,“ uvedla Agáta pro Super.cz.

„Ostatní influenceři nic netušili, nic jsem nesměla říct. Ale přiznávám, že jsem myslela, že loučení s nimi bude lehčí,“ dodala Agáta s tím, že při loučení došlo i na slzy: „Z obou stran. Ano, fakt. Agáta Hanychová u odchodu plakala.“

Na jejím odchodu jsme se domluvili už před začátkem show, nechtěli jsme ale tuto skutečnost veřejně prezentovat předem, aby neovlivnila ostatní soutěžící a nenarušila dramaturgii show. Odchod Agáty z vily uvidí diváci v epizodě Like House příští středu na kanále Prima Show. Agáta bude i nadále s Like House spolupracovat, a to formou komentářů v Like House Night Show,“ potvrdila televize s tím, že Agáta se s pořadem definitivně neloučí a diváci ji budou moci vídat alespoň formou noční komentátorky.

Články, které by tě mohly zajímat