Právě vysíláme

Like House startuje. Co Agátu Hanychovou rozplakalo?

25. října 2021 8:10
Like House startuje. Co Agátu Hanychovou rozplakalo?

Druhá řada Like House míří na televizní obrazovky. Influenceři za sebou mají již první týden ve vile a pro některé nebyl vůbec jednoduchý. Jmenovitě zejména pro Agátu Hanychovou, která se dokonce rozplakala.

Agáta Hanychová je nejstarší účastnicí Like House. Zatímco ona už oslavila šestatřicet, většina jejích nových „spolubydlících“ před nedávnem teprve oslavila osmnáct let.  A hned první týden začala ve vile poznávat generační rozdíly. Jak modelka přiznala pro super.cz, rozbrečela se, protože ostatním influencerům vůbec nerozuměla.

„Mám problém s komunikací s ostatními. Mluví takovou anglicko-česko-moravštino-tiktokeřinou a občas jim nerozumím a jsem z toho trochu ztracená. Je to těžké, myslela jsem si, že to bude mnohem jednoduší,“ uvedla.

Hanychová je v Like House Freescootem, Holkou z Letné, Tadeášem Kuběnkou, Samuelem Samakem, Kristal Shine, Elou Yababy a Sebastianem Šiklem. „Nikoho z lidí, kteří se mnou nastoupí do vily, neznám,“ prohlašovala ještě před startem show.

V rámci ní tráví pět dní v týdnu ve vile několik kilometrů od Prahy. K dispozici s dalšími soutěžícími má čtyři ložnice, kuchyni s obývacím prostorem a zahradu s posezením a vířivkou. Její součástí je také zpovědnice.

Články, které by tě mohly zajímat