Právě vysíláme

Sportovní server zveřejnil výsledek ankety o nejlepšího záložníka anglické Premier League! Výsledek vás překvapí

20. října 2018 12:10
Sportovní server zveřejnil výsledek ankety o nejlepšího záložníka anglické Premier League! Výsledek vás překvapí

Britský server SportBible zveřejnil výsledky rozsáhlé ankety na Twitteru. Fanoušci odpovídali na otázku: Kdo je nejlepší záložník v historii anglické Premier League? Koho si nakonec zvolili?

Anketa trvala celkem přes dva měsíce a hlasovalo v ní přes 26 561 fanoušků. Konečný výběr tvořili čtyři hráči: Paul Scholes, Frank Lampard, Steven Gerrard a Patrick Vieira. Celkové hlasování vypadalo takto:

Paul Scholes – 42 % hlasů

Frank Lampard – 17 % hlasů

Steven Gerrard – 28 % hlasů

Patrick Vieira – 13 % hlasů

Nejlepším fotbalovým záložníkem v historii anglické Premier League se podle fanoušků stal angličan Paul Scholes! Rodák z Manchesteru celou kariéru oblékal dres Manchesteru United a anglickou nejvyšší soutěž vyhrál celkem jedenáctkrát. To je víc, než jakýkoliv anglický fotbalista v historii. Není divu, že jsme ho často viděli na hřišti takto:

 

Debata o nejlepšího hráče Premier League doslova zahltila Twitter. Někteří například kritizovali, že se do seznamu nevešel španělský záložník David Silva, hrající za Manchester City. Je nutné říci, že všichni zmínění hráči se zásadně podíleli na tom, že mnozí nyní považují Premier League za nejlepší ligu na světě. Vítěz ankety Scholes má mnoho fanoušků v zahraničních ligách, jako například Cristiano Ronaldo. Vzpomínáte na tento obrázek?

 

Tomu říkáme pocta!

Zdroj: Twitter, Instagram, SportBible

 

Galerie: Olympijští potápěči nejsou při sportu zrovna fešáci

Články, které by tě mohly zajímat