Právě vysíláme

Statečná žena překonala syndrom vyhoření tím, že založila rehabilitační centrum pro psy!

8. září 2019 18:00
Statečná žena překonala syndrom vyhoření tím, že založila rehabilitační centrum pro psy!

Marion Aylott byla připravena na změnu. Angličanka pracovala 20 let jako zdravotní sestra a už měla stresu a dlouhých hodin strávených v práci plné zuby. Díky jejímu psovi Bilbovi přišla s nápadem postavit psí lázně a postupem času se její koncept stal obrovským hitem.

Psi jí změnili život k lepšímu

Aylott založila Bilbo’s Pet Spa (v překladu Bilbovy lázně pro domácí mazlíčky) v roce 2016. Padesátiletou ženu k tomu inspiroval její pes Bilbo, který trpěl problémy s pánví a musel pravidelně chodit na aquaterapii. Místní prostředky pro rehabilitaci psů ale Aylott nijak nenadchly a v tu chvíli se rozhodla, že je čas na změnu.

Marion Aylott se jako bývalá zdravotní sestra nyní stará o zraněné a nemocné psy.

Cesta oddané Angličanky za jejím cílem nebyla ze začátku snadná. Jako amatér musela dokončit náročný tréninkový kurz, který by ji zaručil status fyzioterapeutky pro domácí mazlíčky a proces měl těžký dopad na její finance. Naštěstí pro Aylott se situace rychle změnila. Předpoklad výdělku firmy Bilbo’s Pet Spa, specializující se na aquaterapii je v přepočtu téměř 2,5 milionu Kč!

 

Aylott nyní plánuje firmu rozšířit a nabídnout klientům více možností terapie. Snad jí to Bilbo jako původní architekt projektu dovolí!

Zdroj: The Sun, bilboshydro.co.uk

Články, které by tě mohly zajímat