Právě vysíláme

Štěpán Kozub přerušil kariéru. „Léčím se,“ napsal

4. ledna 2024 14:30
Štěpán Kozub přerušil kariéru. „Léčím se,“ napsal

Herec Štěpán Kozub byl kvůli zdravotním problémům nucený přerušit kariéru. Dle jeho manažerku se tak stalo vzhledem k hercově velkému pracovnímu vytížení a dlouhodobým zažívacím a respiračním potížím. Pauza bude zřejmě trvat pouze čtrnáct dní.

„Nepíše se mi to úplně nejlépe, ale na nějaký čas se s vámi budu muset rozloučit jak zde na sociálních sítích, tak na živých vystoupeních,“ překvapil Kozub své fanoušky na sociálních sítích. Jak dodal, rozhodl se tak kvůli svým zdravotním potížím. „Zdraví je nejdůležitější a já jsem se bohužel dostal na hranu. Léčím se. Není to snadné. Pracuji na tom a věřím, že se brzy opět uvidíme buď v divadle nebo kdekoliv jinde,“ dodal.

Podle své manažerky Dominiky Kašovské se herec dlouhodobě potýká se zažívacími a respiračními potížemi. „Před několika dny se mu v pozdních nočních hodinách přitížilo natolik, že mu musela být poskytnuta lékařská pomoc,“ prozradila Blesku.

Podle Divadla Mír Kozubova pauza nebude trvat dlouho. Už 16. ledna by měl znovu stanout na pódiu a odehrát představení Tik Tik. „Štěpán je velký srdcař a míruje nejen vás, ale i celé naše divadlo, a tak je přesvědčen, že díky léčbě a odpočinku již bude  schopen odehrát všechna představení Tik Tik v Divadle Mír,“ stojí na sociálních sítích divadla.

Herec má za sebou nabité dva roky. Vedle natáčení filmů hrál pravidelně v divadlech a rovněž vyprodal pražskou O2 arenu. Zároveň s kamarádem Jiřím Krhutem nahrál album a vystupoval na festivalech.

Krátce před koncem minulého roku vyšlo najevo, že se Kozub rozvedl s manželkou Barborou, s níž byl od studia na vysoké škole. Vzali se v roce 2019 a mají spolu tříletou dceru Anežku.

Články, které by tě mohly zajímat