Právě vysíláme

Studentka napsala nejvtipnější recenzi známého filmu. Použila jen 19 slov a profesor jí dal za jedna!

3. května 2019 15:10
Studentka napsala nejvtipnější recenzi známého filmu. Použila jen 19 slov a profesor jí dal za jedna!

Tomu říkáme originální tvorba: mladá studentka musela napsat recenzi o filmu, který nedávno shlédla. Dívka jménem Allison si zvolila ikonický film Klub rváčů a stylem, jímž tento snímek popsala, se stal virálním hitem. Co je na něm tak zvláštního? Proč za to dostala Alisson stoprocentní hodnocení?

Dokonalá práce

Studentka Allison shrnula ikonický film Klub rváčů pouze jednou větou, a to známým citátem: „První pravidlo Klubu rváčů je nikdy nemluvit o Klubu rváčů.“

Allison ještě na konci eseje přidala: „To je vše. To je celá moje esej.“

Nevěříte? Dívka se o svojí práci podělila na sociálních sítích.

Text v překladu zní:
Popis úkolu pro esej číslo 5 byl napsat recenzi o filmu, který jsme viděli. Přišla příležitost a já vycítila šanci.

Na první pohled se esej zdá odfláknutá, ale Allisonin profesor situaci viděl jinak. Naštěstí měl smysl pro humor a ocenil tuto práci známkou 100 %! Jako poznámku k eseji uvedl: „Dlouho jsem se nad tímto hodnocením trápil. Konečně jsem se ti rozhodl udělit tuto známku kvůli humorném tónu této práce, a protože tvoje recenze je pro tento film velmi relevantním. Varuji tě: nezkoušej to u ostatních profesorů – oni možná nesdílí můj smysl pro humor.“

Allisonin neortodoxní přístup k této otázce se jí tentokrát vyplatil. Její příspěvek na Twitteru, jenž popisoval tuto neobvyklou příhodu, se ihned stal virálním hitem. Příspěvek má doteď přes 40 000 retweetů (tedy sdílení) a 193 000 lajků! Uživatelé sociální sítě se do této historky přímo zamilovali.

Stalo se vám někdy něco podobného, že jste dostali dobrou známku za práci, kterou jste odflákli? Napište nám váš názor do komentářů.

Zdroj: Twitter, LadBible, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat