Právě vysíláme

Survivor se blíží. Jak se budou jmenovat týmy a jak často poběží v televizi?

7. ledna 2022 12:10
Survivor se blíží. Jak se budou jmenovat týmy a jak často poběží v televizi?

Další série Survivoru, jehož součástí bude také moderátor Evropy 2 Tomáš Zástěra, se objeví na televizních obrazovkách už v úterý. Čtyřiadvacet soutěžících v něm bude rozděleno na dva týmy, z nichž vzejde vítěz, který obdrží dva a půl milionu korun.

S počátkem roku 2022 se do Česka a na Slovensko vrátil formát Survivor, jenž zavede soutěžící na pustý ostrov v Dominikánské republice, kde budou bojovat v divoké přírodě o přežití. Účastníci budou mít omezený přísun potravin, čeká je také řada výzev a proslulé kmenové rady. Ten nejsilnější pak vyhraje dva a půl milionu korun.

První díl televize Nova odvysílá už 11. ledna, o den dříve pak pořad spustí na své streamovací platformě Voyo. Poté show poběží na televizních obrazovkách vždy v úterý a v pátek od 20:20 hodin.

Podle prvotních informací bude čtyřiadvacet soutěžících rozděleno do dvou týmů. Jeden z nich oblékne červenou barvu, bude se jmenovat Mao a tvořený bude celebritami. Mezi známými osobnostmi, které se v pořadu objeví, jsou moderátor Evropy 2 Tomáš Zástěra, zpěvák Vojtěch Drahokoupil, herečka Bára Jánová nebo blogerka Nikola Čechová alias Shopaholic Nicol. Druhý tým si pak bude říkat Azua a tvořit ho budou účastníci z lidu.

Soutěží bude provázet moderátorská dvojice Ondřej Novotný a Martin Šmahela. Diváci si formát Survivor mohou pamatovat z minulých let, kdy běžel pod názvem Robinsonův ostrov.

Články, které by tě mohly zajímat