Právě vysíláme

Synové Britney Spears se od matky odstěhovali. Jak dnes vypadají?

5. prosince 2023 14:55
Synové Britney Spears se od matky odstěhovali. Jak dnes vypadají?

V práci dosáhla vrcholu, v soukromé sféře zažívá nejeden pád. Rodinné vazby Britney Spears nejsou dobré a zpěvačka momentálně nemá žádný vztah se svými syny, kteří už jsou skoro dospělí.

Britney má se svým bývalým manželem Kevinem Federlinem dva syny – osmnáctiletého Seana Prestona a o rok mladšího Jaydena Jamese. Oba kluci však se svou matkou nemají dobré vztahy a údajně se velmi stydí za její prezentaci na sociálních sítích. Jejich táta navíc tvrdí, že v dětství byli synové dokonce svědky toho, jak jsou do domu Spears dováženy drogy. Společně se svým otcem se Sean i Jayden přestěhovali na Havaj, zatímco Britney žije v Los Angeles.

Dnes už oba synové dávno nejsou malí kluci, ale skoro dospělí muži. V americkém bulváru se nyní po delší době objevily jejich fotografie, které SeanaPrestonem zachycují při surfování.

Britney se údajně pokusila stěhování synů zabránit. Bratři však prý nestojí o mediální pozornost a nebyly ani na svatbě své matky se Samem Asgharimem. I s ním se ostatně nyní Britney rozvádí a čeká ji pravděpodobně těžká soudní bitva.

Články, které by tě mohly zajímat