Právě vysíláme

Talk show ve Spojených státech mají novou hvězdu: je jí populární YouTuberka LILLY SINGH!

17. března 2019 15:10
Talk show ve Spojených státech mají novou hvězdu: je jí populární YouTuberka LILLY SINGH!

YouTuberka Lilly Singh se stane jedinou ženou ve Spojených státech, jež bude mít svoji vlastní večerní talk show na velké televizní stanici. Kdo je Lilly Singh a proč je tak populární? Vše prozradíme níže.

Populární YouTuberka se zajímavým příběhem

Málokterá YouTuberka se ve Spojených státech chlubí takovým úspěchem, jako Lilly Singh. Rodačka z kanadské provincie Ontario se chlubí přes 14 miliony odběrateli na populárním internetovém serveru a podle magazínu Forbes patří mezi nejlépe vydělávajícími influencery na světě. Singh na YouTube vystupuje pod pseudonymem IISuperwomanII a během svých videí často naráží na vtipná témata jako internetové seznamky, vztahy s rodiči nebo parodie známých písniček. Mrkněte například, jak si dělá legraci z ostatních YouTuberů v této parodii singlu Barbie Dreams od Nicki Minaj.

Lilly Singhkanadské i indické občanství – její rodiče totiž pochází z indické provincie Paňdžáb. Její starší sestra, Tina, je rovněž YouTuberkou.

Rozhodnutí televizní stanice NBC věnovat večerní talk show YouTuberce Lilly Singh způsobil ve Spojených státech docela rozruch. Bude to vůbec poprvé, co populární YouTuberka dostane takový prostor v americké televizi během večerních hodin. Snad se experiment s YouTuberkou povede!

Pořad A Little Late With Lilly Singh (v překladu Trochu pozdě s Lilly Singh) se začne vysílat v září.

Zdroj: BBC, Instagram, YouTube, Forbes

Podívejte se, jak vznikal film Avengers: Infinity War

Články, které by tě mohly zajímat