Právě vysíláme

Tereza Hlůšková už nerandí s MMA zápasníkem, šlo jen o přátelství s výhodami

4. srpna 2022 9:10
Tereza Hlůšková už nerandí s MMA zápasníkem, šlo jen o přátelství s výhodami

Tereza Hlůšková a Michal Kotalík už netvoří pár. Důvodem jejich rozchodu měla být vzdálenost, která dvojici oddělovala. Jak navíc MMA zápasník uvedl, nikdy u něj nešlo o lásku, ale pouze o přátelství s výhodami.

Tereza Hlůšková a Michal Kotalík už netvoří pár. Dvojice se jen pár týdnů poté, co potvrdila vzájemné sympatie, rozešla. Důvodem měla být podle serveru Extra vzdálenost, která ji oddělovala. Zatímco šestadvacetiletá žena žije v Uherském Hradišti a momentálně je zaměstnaná na plný úvazek a nevlastní ani řidičský průkaz, aby za Kotalíkem mohla alespoň dojíždět, on také nemá času na rozdávání.

Jak navíc Kotalík potvrdil pro Kafe, s Hlůškovou šlo spíše o přátelství s výhodami. „My jsme spolu ani nebyli,“ sdělil webu. Dvojice se vídala zhruba dva měsíce, seznámila se skrze Instagram. Spojila ji společná minulost. Zatímco Tereza strávila čtyři roky v pákistánském vězení, Kotalík si odpykával trest za těžké ublížení na zdraví v Ostravě.

Hlůškovou zadrželi kvůli pašování drog. Jak po návratu uvedla, nevěděla, že ve svých kufrech převáží nepovolenou návykovou látku. O svém pobytu ve vězení plánuje napsat knihu, kterou by její sledující mohli najít už letos pod vánočním stromečkem. Blondýnka v ní odvypráví celý svůj příběh dle skutečnosti.

Několik střípků ze svého pobytu ve vězení už prozradila. Nechala se slyšet, že aby s místními mohla komunikovat, musela se naučit urdštinu. V cele pak často četla. Celkem jí v rukou proběhlo 292 knih. „Byly tam dvě knihovny, ale knih bylo málo. Vždy, když mi jich pár přinesli, prosili mě, ať čtu pomalu,“ prozradila.

Články, které by tě mohly zajímat