Právě vysíláme

Tohle byste netipovali. Ralph Fiennes přiznal, co Voldemort nosil pod dlouhým pláštěm

16. prosince 2021 14:28
Tohle byste netipovali. Ralph Fiennes přiznal, co Voldemort nosil pod dlouhým pláštěm

Přemýšleli jste někdy nad tím, co asi nosil Voldemort z Harryho Pottera pod černým pláštěm? Asi ne, že? Herec Ralph Fiennes nám to ovšem stejně prozradil.

Skoro šedesátiletý herec sice ztvárnil jednoho z největších filmových zloduchů všech dob, ovšem ve skutečnosti je to velmi charismatický chlapík. Rovněž si ze sebe nebojí udělat legraci a při rozhovoru v pořadu The View na sebe prásknul, co si jako Voldemort oblékal pod dlouhý černý plášť. „Lidé se mě nejčastěji ptají na kostým. Nosil jsem splývavé hábity, abych v nich tak trochu působil jako had. Pod nimi jsem musel nosit dámské punčochy. Jenže pokaždé, když jsem se pohnul, klouzaly mi dolů, což bylo dost nepohodlné,“ řekl herec.

„Ale vymysleli jsme to. Nakonec mi punčochy držely podvazky. Ze všeho nejradši jsem pak škádlil kaskadéra tím, že jsem před ním zvedal plášť,“ dodal se smíchem.

Na herce se mohou fanoušci těšit ve speciálu HBO Max, který stanice uvede už 1. ledna. Půjde o setkání herců z Harryho Pottera a nebudou chybět ty největší hvězdy.

Články, které by tě mohly zajímat