Právě vysíláme

Tohle někdo jen tak nepřekoná. Muž viděl nového Spider–Mana už 292krát

20. dubna 2022 12:10
Tohle někdo jen tak nepřekoná. Muž viděl nového Spider–Mana už 292krát

Ramira Alanise někdo jen tak nepřekoná. Zejména proto, že aktuální díl Spider–Mana kina brzy přestanou promítat a Američan si na něj stihl zajít celkem 292krát. Stal se tak světovým rekordmanem.

Dokážete si představit, že byste 720 hodin svého života strávili sledováním jednoho filmu pořád dokola? Přesně to se povedlo Američanovi Ramiru Alanisovi, který zhlédl novinku Spider–Man: Bez domova celkem 292krát. Podařilo se mu to v rozmezí od 16. prosince do 15. března a zapsal se tak do Guinessovy knihy rekordů.

Nestalo se tak však poprvé. Rekord vytvořil již dříve, když zhlédl Avengers: Endgame celkem 191krát, byl však překonán Arnaudem Kleinem, jenž navštívil jeden film 204krát. A jelikož byl Alanis zklamaný, že o rekord přišel, rozhodl se si ho vzít zpět. Jen ho mrzí, že se toho nedožila jeho babička.

„Byla mou fanynkou číslo jedna. Pokud se někdo rozhodne překonat můj rekord, radím mu, ať si to dvakrát promyslí,“ nechal se slyšet Američan, který si své jednotlivé návštěvy v kině natočil a následně sdílel sestřih na svých sociálních sítích.

Zajímavostí je, že Alanis musel každé promítání svou plnou pozornost věnovat právě danému snímku. Do knihy rekordů by se nezapsal, pokud by se během něj díval do mobilu, zdřímnul si nebo si odešel pro něco na zub. Zároveň musel snímek vždy vidět od začátku až do konce, kdy z plátna zmizely i poslední titulky.

Články, které by tě mohly zajímat