Právě vysíláme

Tohle se nepovedlo. Vosková figurína Dwayne Johnsona budí posměch

23. října 2023 12:47
Tohle se nepovedlo. Vosková figurína Dwayne Johnsona budí posměch

Voskové figuríny mohou absolutně věrně kopírovat podobu živého člověka, nebo se můžou stát naprosto trapnou parodií. Tím druhým případem je bohužel figurína slavného Dwayna Johnsona.

Mít vlastní voskovou figurínu? To je pro mnoho slavných osobností čest. Nutno podotknout, že existuje mnoho talentovaných umělců, kteří umí zhotovit opravdu povedenou figurínu, která věrně kopíruje vzhled oné osobnosti. Nikdo ovšem není dokonalý a někdy se to prostě nepovede.

Muzeum Grévin v Paříži se pyšní povedenými voskovými figurínami. Jejich nový exponát se ovšem opravdu nepovedl. Zpackanou figurínu tentokrát schytal slavný herec Dwayne Johnson.

 

 

Při první pohledu na figurínu je jasné, že sochař zkrátka neměl svůj den. Voskový The Rock vypadá opravdu směšně a nepodařil se ani zachytit skutečný odstín hercovy kůže. Fanoušci si na sociálních sítích z figuríny utahují a vyzývají muzeum, aby ji odstranilo. „Když si objednáte Rocka z Wiche,“ stojí například v jednom z komentářů a internet vtipkuje i o tom, že figurína vypadá spíše jako Vin Diesel. Muzeum zatím na kritiku nereaguje. Jak se ovšem zachová v momentě, kdy se ozve samotný Johnson?

Články, které by tě mohly zajímat