Právě vysíláme

Jágr s Plekancem opět baví internet. Vtipkovali na téma nehody slavné osmašedesátky

28. května 2022 9:10
Jágr s Plekancem opět baví internet. Vtipkovali na téma nehody slavné osmašedesátky

Jaromír Jágr a Tomáš Plekanec mezi sebou rádi vtipkují, jak ukázali už po narození Plekancova čtvrtého potomka. Nyní někdejší útočník Montrealu vrátil slavné osmašedesátce „úder“. Spolu s Jágrovou přítelkyní si utahoval z nehody svého šéfa.

Jaromír Jágr má za sebou dopravní nehodu. Ve středu dopoledne se srazil s tramvají, naštěstí však vyvázl bez zranění. Hned odpoledne vydal prohlášení, v němž sám sebe označil za viníka a uvedl, že se k situaci už dále nechce vyjadřovat. Nakonec se však rozhodl udělat si srandu sám ze sebe. Jak si totiž všiml, srazil se s tramvají s nápisem „HC Spartu nezastavíš“.

„Trefila mě tramvaj s nápisem Spartu nezastavíš a zastavila mě. Myslím, že je potřeba pořádně posílit na příští sezónu,“ okomentoval s vtipem Jágr. Na to se nezapomněl ozvat jeho velmi dobrý kamarád a spoluhráč z Kladna Tomáš Plekanec. „Posílit Rytíře Kladno: Úkol číslo 1 – osobní řidič. Úkol číslo 2 – centr první lajna. Úkol číslo 3 – křídlo první lajna pro prvního centra.“

Jágr nadsázku pochopil a poděkoval Plekancovi za vtipy. O něco pohotovější byla jeho přítelkyně Dominika Branišová, která si na adresu slavné osmašedesátky přisadila: „Tome, nevšiml sis, kdo ho celou sezónu vozil na zápasy? Na autě nebyl ani škrábanec. Ale nemůžu být všude,“ okomentovala.

Vtipná výměna Jágra s Plekancem pobavila fanoušky již před několika týdny. To když osmašedesátka gratulovala mladšímu z hokejistů a Lucii Šafářové k miminku. „Gratuluji Lucii Šafářové a Tomáši Plekancovi k narození miminka a přeji celé rodině hlavně zdraví. Ať je celá vaše rodina šťastná. Jen tobě jsem chtěl Pleky napsat, že jsi mi dal dva sliby. Ten první byl, že zařídíš a pohlídáš, aby porod proběhl až po naší baráži o udržení extraligy. To jsi splnil. Druhý slib byl, že pokud se zachráníme a narodí se syn, bude se jmenovat Jaromír. To jsi nesplnil. Já se nezlobím. Na děti jsi pořád ještě mladý, tak máš ještě šanci splnit to příště, užijte si to,“ neodpustil si tehdy Jágr vtípek. „Milý Jaromíre, děkujeme za krásné a vtipné přání, ale zázraky neumím. Každopádně na rozdíl od tebe na tý kladenský mládeži pracuju,“  vrátil mu úder Plekanec.

Články, které by tě mohly zajímat