Právě vysíláme

Tvoje tvář má známý hlas se vrací na obrazovky. Soutěžit budou hvězda Slunečné, influencer i ex Jaromíra Jágra

12. února 2022 9:10
Tvoje tvář má známý hlas se vrací na obrazovky. Soutěžit budou hvězda Slunečné, influencer i ex Jaromíra Jágra

Pořad Tvoje tvář má známý hlas vstoupí letos do své deváté sezóny. Diváky bude opět bavit osvědčená moderátorská dvojice Aleš Háma s Ondřejem Sokolem a osmička soutěžících. Mezi nimi Denisa Nesvačilová, Monika Absolonová či Iva Kubelková.

Tvoje tvář má známý hlas patří k nejsledovanějším pořadům televize Nova. Svědčí o tom i fakt, že v letošním roce, konkrétně už 27. února, se její fanoušci dočkají už deváté série. Jedním z účinkujících bude herec Denis Šafařík, který se těší na ztvárňování ženských interpretek. „Myslím, že to bude docela vtipné,“ uvedl.

Soutěžit budou také influencer Martin Carev či zpěvačka Monika Absolonová. Ta už v pořadu jednou účinkovala, pouze však jako host, když vystoupila v duetu Don’t Go Breaking My HeartAlešem Hámou. Být stálým členem Tvojí tváře doposud odmítala.

Radost z účasti své maminky mají také dcery Ivy Kubelkové. Bývalá přítelkyně Jaromíra Jágra uvedla, že už se dostala za fázi obav a na soutěž se těší. Stejné pocity má také hvězda Slunečné Denisa Nesvačilová. „Nechtěla bych předvádět Freddie Mercuryho, to bych mu nemohla udělat. A nemohla bych to udělat ani Lucii Bílé,“ nechala se slyšet.

Možná trochu nečekaným účastníkem je Saša Rašilov. „Na divadelních prknech už jsem takové proměny zažil. Spíše jsem zvědavý na to, jak to na sobě všechno dlouho vydržím mít,“ uvedl herec Národního divadla.

Články, které by tě mohly zajímat