Právě vysíláme

VIDEO, u kterého umřete smíchy! Pózující modelku kouslo prase přímo do zadku

13. února 2019 15:10
VIDEO, u kterého umřete smíchy! Pózující modelku kouslo prase přímo do zadku

Ačkoliv se řada lidí domnívá, že práce modelky je jedna z těch vůbec nejjednodušších, rozhodně tomu tak není. I při obyčejném focení totiž může daná dívka zažít pěkně nepříjemnou situaci!

Michelle Lewin z Venezuely na své focení jen tak nezapomene. Při pózování na pláží se jí totiž stalo něco, co rozhodně nečekala.

Půvabná blondýnka fotila kolekci plavek na ostrově Big Major Cay, kterému se kvůli velkému výskytu divokých prasat přezdívá Prasečí ostrov. Během focení se Michelle mezi zvířaty normálně pohybovala a zdálo se, že prasátka jsou opravdu mírumilovná a stojí o pouhé pohlazení. Po chvíli se však k modelce jedno z prasat připlížilo zezadu a kouslo krásku přímo do zadku. Jelikož Michelle něco takového nečekala, vykřikla bolestí. V tu chvíli se k ní však rozběhla další prasata.

S vtipným, ale jistě i bolestivým zážitkem, se modelka pochlubila na Instagramu a rovnou ukázala, jak se nyní na jejím pozadí vyjímá prasečí otisk zubů. Krátké video vzbudilo na sociálních sítích velký úspěch a jen za jeden den si získalo přes 5 milionů zhlédnutí. Není se ostatně čemu divit, málokdy se stává, že modelku kousne do zadku divočák! 🙂

 

 

Zdroj: Instagram

Mají kočky rády hlazení na břiše?

Články, které by tě mohly zajímat