Právě vysíláme

Z této podoby odpadnete: Žena vypadá jako Jim Carrey

20. ledna 2023 13:53
Z této podoby odpadnete: Žena vypadá jako Jim Carrey

Na světě najdete hned několik lidí, kteří se podobají slavným celebritám. Pokud žena vypadá jako Angelina Jolie, je to zcela jistě lichotka. Co když je ale podobná Jimu Carreymu?

Pro ženu či mladou dívku musí být srovnání s krásnou modelkou velkou poklonou. Kdo by se nechtěl podobat Jennifer Lopez nebo Margot Robbie? Krása každé ženy je ovšem velmi ojedinělá. Heather Shaw je charismatickou tiktokerkou, která se živi jako komička. Úspěch sklízí i za to, že se v obličeji velmi podobá známému herci Jimu Carreymu. Má velmi podobný noc, tvar obličeje i zuby.

Když Heather natočila o své podobě video na sociální sítě, okamžitě si vysloužila přezdívku Žena Jima Carreyho. Fanoušci jsou z podoby nadšeni a mnozí dokonce spekulují nad tím, zda Heather náhodou není Jima příbuzná. Samotná Heather je prý za podobu ráda. Od dětství prý chtěla být komičkou, a právě to jí pojí i s jejím idolem. Carreyho navíc umí i výborně imitovat a napodobit jeho hlas. Jejím velkým snem je se slavným hercem potkat osobně.

Články, které by tě mohly zajímat