Právě vysíláme

Žena chce vypadat co nejvíc uměle, za plastické operace zaplatila už přes milion korun

23. ledna 2022 9:10
Žena chce vypadat co nejvíc uměle, za plastické operace zaplatila už přes milion korun

Serena Smith je závislá na plastických operacích. Za to, aby vypadala co nejvíce uměle, zaplatila už přes milion korun. A neváhá utratit další peníze. Podle svých slov miluje, když se za ní muži na ulici otáčejí a zírají na ni.

Serena Smith má teprve třiadvacet let, na svém kontě má však už několik plastických operací. Ještě jako teenagerka si nechala zvětšit prsa. Z původní velikosti podprsenky 32A nyní nosí 33D, zároveň má tváře vyplněné botoxem takovým způsobem, aby byl její vzhled „okouzlující“.

V současné době má v plánu podstoupit Brazilian Butt Lift, tedy zvětšení zadku. Spokojená však už není ani se svými prsy. Podle ní má nyní takové už každá druhá žena a „začínají vypadat přirozeně“. V budoucnu si je proto určitě nechá ještě zvětšit.

„Miluji pozornost. Miluji reakce lidí. Neberu svůj život příliš vážně, ráda ostatní provokuju. Zdá se mi to zábavné,“ uvedla Smith v rozhovoru pro Daily Star. „Ráda jezdím ve svém růžovém Range Roveru se staženým okénkem, z auta mi řve song Pricey B**ch a já všem mužům kolem mávám a posílám polibky,“ směje se dívka.

„Vždycky se na mě usmějí zpět, zamávají nebo mi taky pošlou pusu. Někdy dokonce kvůli mně zastaví provoz,“ dodává třiadvacetiletá milovnice plastiky. Věří, že díky zvětšení zadku bude vypadat ještě atraktivněji. Jak zároveň Smith prozradila, miluje zpívání a aktuálně pracuje na novém albu. Brzy ji tak možná budeme slýchat i z rádií.

Články, které by tě mohly zajímat