Právě vysíláme

Žena si s chlápkem psala na internetové seznamce – pak si ale všimla, že všechny jeho fotky pochází z pobočky IKEA!

16. dubna 2019 14:10
Žena si s chlápkem psala na internetové seznamce – pak si ale všimla, že všechny jeho fotky pochází z pobočky IKEA!

Tomu říkáme pech! Žena ve Velké Británii si psala s jedním pánem na internetové seznamce, než si všimla, že všechny jeho fotky jsou z pobočky IKEA! Jak zareagovala?

Nadějný začátek

Čtyřiadvacetiletá Natasha Reid si na internetové seznamce psala se sedmadvacetiletým Leem a vše vycházelo tak, jak mělo. Lee se Natashe zdál vtipný a docela se jí líbil. Mladý Angličan měl navíc vtipné fotky na profilu, jak si čte v posteli, maluje obrázky či čte knížky ve „své“ knihovně. Natashu zarazilo, jak v jakém prostředí Lee žije: měl všechno uklizené, moderní a vkusné, skoro jako z brožurky.

Lee

Lee se fotí ve krásném obývacím pokoji, který mu ovšem nepatří!

Realita klame

Jenže vše není tak, jak se zdálo. Natasha si totiž po delším prohlédnutím Leeova profilu všimla, že všechny jeho fotky byly vyfoceny v pobočkách IKEA!

Mladá Angličanka, jež sama vychovává jedno dítě, naštěstí brala tuto nepříjemnou situaci s humorem a říkala, že si cení toho, že Lee se nebojí ze sebe dělat legraci. Natasha dokonce uvedla, že by radši na večeři zašla s někým, jako je Lee, než s člověkem, co se na internetových seznamkách fotí bez trička!

Lee se k celému případu nevyjádřil, a tak uvidíme, zda mu Natasha ještě dá šanci!

Lee Tinder

Podle této fotky je Lee vášnivým malířem – ve skutečnosti ovšem na malování moc času nemá!

Zdroj: Daily Mail, Shutterstock, Kennedy News and Media, LadBible

Články, které by tě mohly zajímat