Právě vysíláme

Chris Rock poprvé oficiálně okomentoval facku od Willa Smitha

28. července 2022 14:20
Chris Rock poprvé oficiálně okomentoval facku od Willa Smitha

O incidentu na Oscarech, slyšel snad celý svět. Herec Will Smith vlepil moderátorovi Chrisi Rockovi facku za vtípek na jeho ženu. Moderátor se k celé situaci konečně vyjádřil.

Chris Rock je momentálně na turné s kolegou Kevinem Hartem. Komici pořádají společná vystoupení a v průběhu jednoho z večerů konečně přišla na přetřes i facka od Willa Smitha. „Kdokoliv použije slovo bolest, neví, jaké to je dostat facku do ksichtu. Nejsem žádná oběť, jasně ta sra*ka bolela, ale hned jsem se z ní oklepal a šel na druhý den do práce. Když se říznu o papír, neběžím hned do nemocnice,“ řekl Chris před publikem. Po incidentu komik odmítl podat trestní oznámení a celou věc opravdu dál neřešil.

Rock dostal facku od Willa Smitha za to, že během předávání jedné z cen zavtipkoval na oholenou hlavu Jady Pinkett Smith. Po incidentu, který se okamžitě stal tématem číslo jedna, se Smith Rockovi veřejně omluvil. I tak ovšem slavný herec neunikl trestu a filmová akademie mu zakázala po dobu 10 let přístup na slavnostní ceremoniál. Kromě toho se pozastavilo natáčení několika filmů, kterých měl být Will Smith součástí.

Foto: Profimedia

Články, které by tě mohly zajímat