Právě vysíláme

Adam ze Survivoru: Kdo na ostrově ostatní šikanoval a kdo hraje čistou hru?

24. března 2022 11:40
Adam ze Survivoru: Kdo na ostrově ostatní šikanoval a kdo hraje čistou hru?

Adam Raiter patřil mezi nejvýraznější a nejkontroverznější osobnosti show Survivor. A ačkoliv už pořad opustil, stále se jeho účast na ostrově řeší. Adam se totiž řídí tím, že co na srdci, to na jazyku a nebojí se o ostatních soutěžících show mluvit napřímo.

Adam prohrál duel a Survivor musel opustit. Již několik týdnů je zpátky v České republice a nyní o show mluví v rozhovorech. Na rovinu přiznává, že intriky a faleš nejsou nic pro něj, a proto se možná pro Survivor úplně nehodil. Ondřej Novotný mi říkal, že o tom ta hra je a má pravdu. Ale dá se to hrát i jinak. Je to o tom přelstít, člověk se nemusí chovat špatně,“ uvedl pro Extra.cz a dodal, že čistou hru podle něj hraje Vladimír, Nikol nebo Dominika.

Chování některých dalších soutěžících vůči ostatním pak podle Adama připomínalo šikanu na základní škole. Velký problém má odpadlík Survivoru s chováním Chilli, která si dle něj počínala často necitlivě. „V show se přesně ukáže, jaký kdo je. Emoce tam dokážeš kontrolovat čtrnáct dní. Další týdny už ani nevnímáš kamery a vysmíváš se lidem, protože jsi v reálném životě dost neslušný člověk,“ říká a v rozhovoru zmiňuje šikanu, kterou podle něj na ostrově zažila Iva Pazderková nebo herečka Bára Jánová. „Být Nikol, tak se propadnu hanbou za to, že má Chilli jako pravou ruku,“ dodává s tím, že Chilli prý žádné velké kuchařské umění na ostrově nepředvádí. Rovněž se mu nelíbilo chování Veroniky a Chilli, které ve skupině rozvířily drby o tom, že Xénia a Tomáš ze Slovenska spolu mají pletky. Xénia má doma přítele, ony to vědí, tak proč to říkají? Tyhle věci mě mrzí, protože se tímto chováním akorát podepisují na duších ostatních lidí,“ nebral si servítky.

Články, které by tě mohly zajímat