Právě vysíláme

Agáta Hanychová měla v těhotenství řídit podnapilá, modelka se brání

15. února 2024 14:08
Agáta Hanychová měla v těhotenství řídit podnapilá, modelka se brání

Modelka Agáta Hanychová nadýchala během těhotenství 0,81 promile alkoholu. Takové informace se dnes začaly šířit českými médii. Modelka ale obvinění odmítá. Podle jejích slov šlo o selhání testeru. „Důkazy jsou na mé straně,“ říká.

Jako první přišel se zprávou o přestupku Agáty Hanychové server aktu.cz. Uvádí, že modelku v srpnu 2022 zastavila policie kvůli tomu, že při výjezdu z kruhového objezdu nedala blinkr. Hanychová následně podstoupila dvě dechové zkoušky. Při první jí tester naměřil 0,81 promile, při druhé 0,76 promile.

Stalo se tak v období, kdy byla Hanychová těhotná. Za prohřešek jí byl odebraný řidičský průkaz, ačkoliv se bránila a tvrdila, že alkohol před jízdou nepila.

K celému incidentu se pro extra.cz vyjádřila i sama modelka. Ta si i nadále stojí za tím, že alkohol před jízdou nepožila. Dle jejích slov selhal alkohol tester. „Tehdy jsem se téměř okamžitě nechala svým tehdejším manažerem odvézt na odběry krve, ze kterých vyplynulo, že nejsem opilá. V krvi jsem měla nula promile alkoholu. Není tak pravda, že bych na testy jela v noci několik hodin po silniční kontrole,“ uvedla pro web.

Popřela tak tvrzení Jaromíra Soukupa, jejího tehdejšího přítele. Ten uvádí, že Hanychová jela na krevní testy do nemocnice až pozdě večer.

Články, které by tě mohly zajímat