Právě vysíláme

Agáta Hanychová se nezastaví. K soudu ji žene kromě Jaromíra Soukupa i Jakub Prachař

21. prosince 2023 11:44
Agáta Hanychová se nezastaví. K soudu ji žene kromě Jaromíra Soukupa i Jakub Prachař

Vztahy mezi Agátou Hanychovou a tatínky jejích dětí jsou zřejmě na bodu mrazu. Server Expres přináší informaci o tom, že k soudu žene Hanychovou vedle Jaromíra Soukupa už i herec Jakub Prachař.

Agáta má tři děti s třemi tatínky a se dvěma z nich jsou vztahy zdá se velmi napjaté. Zatímco s otcem Kryšpína Mirkem Dopitou to bývalá modelka dala opět dohromady, s Jaromírem Soukupem a Jakubem Prachařem vede Hanychová právní bitvy. Oběma pánům totiž vadí, že Agáta své děti velmi často ukazuje na sociálních sítích.

Dle serveru Expres přišlo Agátě předvolání k soudu od Jakuba Prachaře, který je otcem pětileté Mii. Herec se totiž nemůže smířit s tím, že malá holčička je téměř denně ukazována na instagramu a navíc ji lidé prý už i poznávají na ulici.

Agáta si ovšem v otázce vystavování svých dětí trvá na svém. „Mia tím trpí, Instagram má hrozně ráda. Přijde mi zvláštní počítat, zda se dcera objeví na Instagramu jednou anebo víckrát. Když už totiž jednu fotka na internetu je, vždycky se dá přeci dohledat,“ řekla Expresu a s focením svých dětí nepřestává. Nutno ovšem dodat, že fotografii Mii má na svém profilu i samotný Jakub. Pouze však jednu.

Agáta bude zdá se po novém roce obíhat soudy. Právní cestou totiž řeší i péči o svou nejmladší dceru Rozárku, kterou má s podnikatelem Jaromírem Soukupem.

Foto: Instagram Agáty Hanychové

Články, které by tě mohly zajímat